FACEBOOK IN INSTAGRAM OGLAŠEVANJE

Z oglasi na Facebooku nagovarjamo ciljno občinstvo na podlagi demografskih podatkov, interesov, različnih vedenjskih vzorcev ali ponovno nagovorimo obiskovalce spletnega mesta. Z nastavitvami v Facebook Ads Managerju lahko ciljamo uporabnike v različnih fazah prodajnega lijaka, s testiranjem in optimizacijo kampanj pa zagotovimo najboljši možen izkupiček oglaševanja. V isti platformi izvajamo tudi Instagram oglaševanje ali prikažemo oglase na Messengerju in pridruženih spletnih aplikacijah.

Facebook in Instagram oglasevanje

Grafično oblikovanje

Poskrbeli bomo, da bodo vaše Facebook in Instagram kampanje vselej estetske in oblikovane po načelih grafičnega oblikovanja.

Copywriting

Vaši oglasi bodo vselej v skladu z komunikacijo vašega podjetja.

Točno določene ciljne skupine

Na podlagi podatkov vašega podjetja na Facebooku ustvarimo ciljne skupine, ki so najbolj skladne z vašimi cilji.

Optimizacijia kampanj in sredstev

Kreiramo Facebook kampanje, ki vam bodo prinesla največ za vložen denar. Poleg kampanj optimiziramo tudi sredstva.

Facebook in Instagram oglasevanje

FACEBOOK OGLAŠEVANJE - NAPREDNE METODE

Uporabljamo tudi napredne pristope. Med najbolj profitabilne pristope spada dinamični remarketing na Facebooku. Preden se lotimo postavljanja tovrstnih kampanj, uredimo vse potrebne komponente za njeno optimalno delovanje: uredimo vir produktov (Product Feed), oblikujemo produktni katalog (Product Catalog) in ga povežemo s Facebook Pixlom. Na vaši spletni strani uredimo sledenje dogodkom (Standard Events), ki so ključni za delovanje Facebookovega algoritma.

ZAČNITE S FACEBOOK OGLAŠEVANJEM

KAKO VAM LAHKO POMAGAMO?

Izberite storitev, ki vas zanima