GRAFIČNO OBLIKOVANJE

Vsako podjetje je zgodba zase in prav je, da vaša vizualna podoba odraža primerno zgodbo. Estetski vidik podjetja je izjemno pomemben, čeprav velikokrat zanemarjen. Ljudje smo konec koncev vizualna bitja in grafična podoba je pomembna za ustvarjanje prvega vtisa. Dovolite nam, da vašo zgodbo oblikujemo tako, da se bodo potencialne stranke zagrele že ob prvem stiku.

Za vas oblikujemo od A do Ž, samo zaupajte nam vaše želje.

graficno oblikovanje

Oblikovanje tiskovin

Po vaših željah oblikujemo plakate, letake, brošure, revije, kataloge, darilne bone, table, reklamne oglase in ostale tiskovine. Pripravljeno za tisk.

Logotip in celostna grafična podoba

Skupaj bomo razvili logotip po meri vašega podjetja, skladno z njim pa še ostale grafične materiale, pomembne za poslovanje.

Spletno oblikovanje

Oblikovanje spletnih strani, spletnih pasic (bannerjev), kretativ za spletne oglase, elektronskih novic in vse, kar potrebujete za odličen izgled na spletu.

Poslovne vizitke

Vizitke delujejo kot osebna izkaznica podjetja. Poskrbite, da bodo vašim poslovnim partnerjem padle v oči in da ne bodo ostale v denarnici. Povejte svojo zgodbo..

graficno oblikovanje

PREPUSTITE NAM OBLIKOVANJE VAŠE ZGODBE

Zaupajte nam vaše želje in kaj želite izražati – mi bomo s pomočjo neomejene kreativnosti in veselja do oblikovanja ustvarili vizualne podobe, ki očarajo. Brez skrbi, vztrajali bomo, dokler ne najdemo popolne končne različice.

POTREBUJETE GRAFIČNO OBLIKOVANJE?

KAKO VAM LAHKO POMAGAMO?

Izberite storitev, ki vas zanima