IZDELAVA SPLETNIH STRANI

Vaša spletna stran je za vas bistveni, če ne kar edini prodajni kanal in okno vašega podjetja. Poskrbite za to, da odraža kar želite sporočiti potencialnim strankam.

Vašo spletno stran bomo skrbno izdelali v skladu z vašimi cilji, potrebami in željami, ki jim bomo dodali marketinško usmerjenost in vam pomagali do dosega ciljev.

Spletnih strani ne samo izdelujemo, ampak jih tudi oblikujemo. Z mislijo na uporabnika. Dober dizajn pomeni tudi dobro funkcionalnost.

izdelava spletnih strani

Preprosto urejanje na WordPress platformi

Spletno stran boste s pomočjo najboljšega in najbolj uporabniku prijaznega urejevalnika lahko urejali povsem sami, brez kakršnegakoli predhodnega znanja.

Prilagojenost za obiske iz telefonov

Marsikdo se ne zaveda, da kar 50% obiska na vaši spletni strani pride iz telefona - zato je izjemno pomembno, da je vaša stran prilagojena za vse vrste zaslonov.

Odlična uporabniška izkušnja

Spletna stran mora biti prilagojena tistemu, ki jo uporablja. Intuitivna navigacija in preprostost uporabe za obiskovalca je ključnega pomena in poskrbeli bomo za to.

Vedno z vami, pripravljeni pomagati

Imate vprašanje? Potrebujete nasvet, informacije ali pomoč? Vedno se lahko obrnete na nas prek telefona ali e-pošte in z veseljem vam bomo pomagali.

izdelava spletnih strani

KAKO POTEKA IZDELAVA SPLETNIH STRANI?

Vse se začne pri vaših željah, potrebah in ciljih, ki jih bomo z veseljem poslušali in vam svetovali glede najbolj primerne rešitve za vas. Naši strokovnjaki se skupaj z vami odločijo, kako bo spletna stran oblikovana ter kakšne  strategije bomo skupaj ubrali, da bi dosegli zastavljene cilje. Postavi in začrta se struktura, gledena vaše cilje.

Vašo spletno stran oblikujemo premišljeno – vsak naslov in gumb sta postavljena tam kjer sta z namenom, da uporabniku zagotovimo najboljšo izkušnjo. 

Brez skrbi, v vsaki fazi lahko spremljate napredek in podate povratne informacije.

JE ČAS ZA NOVO SPLETNO STRAN?

KAKO VAM LAHKO POMAGAMO?

Izberite storitev, ki vas zanima