UPRAVLJANJE SOCIALNIH OMREŽIJ

Ne glede na to, s čim se ukvarjate, vaše stranke uporabljajo socialne medije vsak dan. Vprašanje je samo, ali vas poznajo in ali obiskujejo vaše profile. Pomembno je, da jih vključite in povežete z vašimi profili tako, da se vedno pojavljate med njihovimi brskanjem po družbenih omrežjih. Za vas analiziramo, kakšna vrsta objav je za vašo ciljno publiko zanimiva in poskrbimo za ustrezno grafično oblikovanje, profesionalne fotografije, video posnetke in besedila, ki pritegnejo.

Za vas vzpostavimo profile na socialnih omrežjih, ki so smiselne za vaše podjetje. Izdelamo strategijo nastopa in začnemo – že dvigujemo število sledilcev in vaših potencialnih strank.

upravljanje socialnih omrezij

Facebook

Instagram

Linkedin

Twitter

Facebook in Instagram oglasevanje

KAKO POTEKA VODENJE SOCIALNIH OMREŽIJ?

Najprej skupaj določimo vaše cilje, ki jih želite doseči z nastopom na socialnih omrežjih. Potem analiziramo in raziščemo vaše ciljne skupine in optimiziramo vaše profile. Oblikujemo grafično podobo vaših profilov in poskrbimo, da so vaše objave vedno primerne za vaše občinstvo. Prevzamemo torej vse, kar potrebujete za vodenje socialnih omrežij.

In brez skrbi – skrbno spremljamo vaš napredek in vam o njem poročamo s pomočjo mesečnih poročil, da ste s potekom dela sezanjeni.

PRIPRAVLJENI NA AKCIJO?

KAKO VAM LAHKO POMAGAMO?

Izberite storitev, ki vas zanima