VZDRŽEVANJE SPLETNIH STRANI

Vaša spletna stran je za vas bistveni (ali celo edini) prodajni kanal in hkrati okno vašega podjetja. Si predstavljate koliko zaslužka lahko izgubite v primeru izpada delovanja? Ali pa da izgubite pomembne podatke?

Mesečno vzdrževanje spletnih strani je storitev, v sklopu katere za mesečni pavšal skrbimo za varnost vašega spletnega mesta in urejanje vsebine (vnos ali pomoč pri vnosu), na voljo pa smo vam tudi prek telefonske in email podpore.

vzdrzevanje spletnih strani

Varnost podatkov

Poskrbite, da podatki, ki jih shranjuje vaša stran ne bodo prišli v napačne roke in tako zagotovite vašo varnost in varnost strank.

Zagotovljena podpora

Če opazite, da je šlo kaj narobe, smo tukaj za vas. Vedno poskrbimo za nemoteno delovanje vašega spletnega mesta.

Večji obisk na strani

Ažurnost informacij in prilagajanje Googlovim algoritmom bo vašo spletno stran vedno pozicioniralo visoko na brskalnikih.

izdelava spletnih strani

VZDRŽEVANJE SPLETNE STRANI RES POTREBUJETE! ZAKAJ?​

Prav vsaka stvar potrebuje vzdrževanje, tudi vaše spletno mesto. Tako kot vzdrževanje potrebuje vaš jekleni konjiček, tako ga potrebuje tudi vaša spletna stran. In tako kot je pri avtomobilu, tako je tudi pri spletni strani. Ko jo nehate vzdrževati, bodo nastopile težave, ki ponavadi prinesejo zelo velike stroške. Zato na vzdrževanje spletnih strani glejte kot na investicijo. Če zanemarimo nujna vzdrževalna dela, se lahko kaj hitro zgodi, da ob okvari strošek popravila doseže tudi 10-kratnik cene vzdrževanja.

PRIPRAVLJENI NA VZDRŽEVANO SPLETNO MESTO?

KAKO VAM LAHKO POMAGAMO?

Izberite storitev, ki vas zanima